︼ ︼ ︼

MAALAA JA VOI HYVIN
Oletko kiinnostunut luovuuden lisäämisestä, paremmasta olosta ja omien voimavarojesi kasvattamisesta? Kaipaatko uutta näkemystä itseesi ja elämääsi? Haluatko työstää kokemuksiasi tai syventää luovaa ilmaisuasi?

Liity mukaan Maalaa ja voi hyvin -valmennukseen, jossa keskitytään hyvinvoinnin ja luovuuden lisäämiseen – taiteellista näkökulmaa unohtamatta.
MAALAA JA VOI HYVIN

Kurssin hinta: 179 €

Kun klikkaat painiketta, pääset antamaan tilaustietosi ja valitsemaan sinulle parhaan maksutavan.

Voit maksaa myös osamaksulla.


Kurssin sisältö


  Tervetuloa kurssille
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  Ohjeet harjoitusten tekemiseen
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  Itsetuntemus, 1/2
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  Itsetuntemus, 2/2
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  Hyvän olon lisääminen, 1/2
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  Voimavarojen lisääminen, 1/2
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  Katse tulevaisuuteen
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille

MITÄ VÄLINEITÄ TARVITSEN?

Kun osallistut valmennukseen, tarvitset seuraavat välineet:

Luonnoslehtiö, jossa ei ole viivoja
Kyniä
Akvarellivärit eli vesivärit
Akvarellimaalaukseen soveltuvaa paperia
Pari erikokoista akvarellimaalaukseen soveltuvaa sivellintä
Muovinen paletti tai vesivärirasian kansi, jossa voit sekoittaa värejä


On hyödyllistä, jos voit hankkia välineet jo ennen valmennuksen alkua. Voit ostaa välineet taidetarvikeliikkeestä, hyvin varustellusta tavaratalosta tai kirjakaupasta.


MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ?


Valmennuksen aikana paneudumme omaan elämäntilanteeseemme, itseemme, toiveisiimme ja haaveisiimme. Lisäämme voimavarojamme, hyvää oloamme, luovuuttamme ja itsetuntemustamme erilaisten voimaannuttavien maalausharjoitusten avulla.


HETI ASIAAN Valmennuksen ensimmäinen osio pureutuu perusteisiin. Saat paljon tietoa siitä, miten omaan hyvinvointiin voidaan vaikuttaa keholliseen tekemisen kautta. Aloitamme heti tehtävien tekemisen ja saat jo tässä vaiheessa ideoita ja välineitä omaan arkeesi sovellettavaksi. Käymme läpi tarvittavat välineet ja saat neuvoja, joiden avulla voit saada valmennuksesta parhaan hyödyn irti.

Valmennuksen alussa selvitämme itsellemme sen, miksi elämämme on sellaista, kuin se on. Kuka oikeastaan olen, mitä haluan ja mikä minua estää voimasta entistä paremmin?

ITSETUNTEMUS Perusteiden jälkeen alamme syventää itsetuntemustamme. Tämä osio on parhaimmillaan silmiä avaava ja voimaannuttava. Maalaus- ja pohdintatehtävien avulla voimistamme käsitystämme itsestämme ja herättelemme luovuutta ja uusia ideoita. Hyvä itsetuntemus on toimiva perusta alkaa miettiä sitä, miten omaa elämää voisi muokata paremmaksi.

PAREMPI OLO Itsetuntemusjakson jälkeen opettelemme konkreettisella tavalla sitä, kuinka voimme vaikuttaa omaan olotilaamme tässä ja nyt. Miten voimme vaikuttaa tunteisiimme ja kuinka saamme itsemme tekemään parempia valintoja, jotka lisäävät tyytyväisyyttämme?

VOIMAVAROJEN LISÄÄMINEN Kun valmennus etenee ohi puolenvälin, alamme ammentaa elämäniloa, hyvää oloa ja innostusta omista voimavaroistamme käsin. Tehokkaiden tehtävien ja mielenkiintoisen tiedon avulla voimistamme omia voimavarojamme. Kun meillä on hyvät voimavarat, kestämme paremmin elämässämme eteentulevat haasteet. Elämämme on mielekkäämpää ja meillä on enemmän resursseja toteuttaa asioita. Voimavarat eivät ole vain hetkellinen onnistumisen tai hyvänolontunne, vaan jotakin kestävämpää ja pysyvämpää.

TULEVAISUUS Valmennuksen lopuksi luomme katsauksen tulevaan. Miltä elämämme näyttää nyt, ja millaiselta haluamme sen näyttävän vuoden, kahden tai viiden vuoden päästä? Hahmottelemme tulevaisuuttamme uuden tiedon ja kokemuksen pohjalta, jotta elämämme voisi olla entistäkin parempaa tästä eteenpäin.

MAALAUSJAKSO Valmennuksen puolivälin tienoilla pidämme noin viikon mittaisen maalausjakson. Opettelemme akvarellimaalauksen perusteita ja harjoittelemme helppoja tekniikoita, joiden avulla voimme maalata kauniita kuvia. Maalausjakso antaa mukavan hengähdystauon muuten varsin intensiiviseen valmennukseen. Maalausjakson aikana voimme parantaa taitojamme ja oppia uutta. Uusien taitojen opettelu on jo itsessään voimia antavaa ja lisää hyvänolontunnetta.

MINKÄLAISIA TEHTÄVIÄ VOIN ODOTTAA?

Valmennukseen on koottu suuri joukko lempeitä, mutta tehokkaita tehtäviä hyvänolon lisäämiseen ja luovuuden kasvattamiseen. Tehtävät auttavat itsetutkistelussa, stressinhallinnassa, rentoutumisessa ja uusien ideoiden oivaltamisessa. Kaikki tehtävät soveltuvat myös aloittelijoille.

Tehtävät suoritetaan maalaten. Osa tehtävistä on pohdintatehtäviä ja osassa tarvitset ideavihkoa tai luonnoslehtiötä. Voit tehdä tehtäviä, vaikket olisi maalannut aikaisemmin.

Tehtävien päänäkökulma on kehollinen tekeminen ja maalaaminen. Tällaisen tekemisen on kerta toisensa jälkeen todettu olevan tehokas keino parantaa elämänlaatua. Tehtävien tarkoitus on lisätä hyvää oloasi, auttaa käsittelemään elämän erilaisia haasteita ja kasvattaa luovuuttasi.

Tehtävät ovat luonteeltaan tutkistelevia, voimaannuttavia ja luovuutta herätteleviä. Samanlaisia tai vastaavia harjoituksia käytetään yleisesti esimerkiksi seuraavissa tarkoituksissa:

itsetuntemuksen lisääntyminen
rentoutuminen
luovuuden herättely ja ideointi
rauhoittuminen ja hyvän olon lisääntyminen
omien voimavarojen löytäminen ja kasvattaminen
oman elämäntilanteen selkiyttäminen
tavoitteiden asettaminen
hankalien asioiden käsittely
tunteiden säätely
tietoisuustaitojen kehittäminen
voimavarojen kasvattaminen


Maalaa ja voi hyvin on valmennus luovuudesta, itsetuntemuksesta, hyvinvoinnista ja inspiraatiosta. Kun osallistut mukaan, saat elinikäisen käyttöoikeuden kaikkiin materiaaleihin.

Usein kysyttyä


Milloin valmennus alkaa?
Valmennus avautuu sinulle näkyviin heti, kun olet tilannut kurssin. Voit itse päättää, milloin aloitat.
Miten valmennus maksetaan?
Valmennus maksetaan omilla pankkitunnuksilla, laskulla tai osamaksulla.

Kun ostat valmennuksen tältä sivulta, pääset antamaan tilaustietosi ja valitsemaan sinulle sopivan maksutavan.
Mitä muuta valmennukseen kuuluu?
Laajan materiaalipankin lisäksi sinulla on mahdollisuus kommentoida tehtäviä, jakaa omia kuvia ja keskustella aiheesta muiden kurssilaisten kanssa valmennuksen keskusteluosiossa.
Kuinka kauan minulla on pääsy valmennukseen?
Aina! Kurssimateriaali on kokonaisuudessaan vapaassa käytössäsi sen jälkeen, kun olet ostanut valmennuksen. Voit milloin tahansa palata tekemään tehtäviä ja kertaamaan aineistoja. Sinulla on elinikäinen kurssimateriaalien käyttöoikeus.
En ole varma, ehdinkö tehdä kaikkia tehtäviä heti, sillä aikatauluni on kiireinen. Voinko osallistua?
Ehdottomasti! Kaikki kurssiaineistot ovat vapaassa käytössäsi sen jälkeen, kun olet ostanut valmennuksen. Voit suunnitella itse oman aikataulusi ja tehdä tehtäviä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Monet kurssilaisistamme käyvät kursseja omaan tahtiin.
Olen perusterve ja energinen ihminen, hyödyttääkö valmennus minua?
Kyllä! Hyvinvointia, luovuutta, itsetuntemusta ja voimavaroja voi aina lisätä. Kuten liikunta ja terveellinen ruokavaliokin, myös tämä valmennus on hyväksi kaikille.
En ole taiteellinen ihminen enkä osaa maalata, mutta olen kiinnostunut aiheesta. Voinko tulla valmennukseen?
Kyllä. Olet lämpimästi tervetullut valmennukseen, vaikket osaisi entuudestaan maalata tai et kokisi olevasi taiteellinen. Valmennuksessa pääpaino on hyvinvoinnin, voimavarojen ja luovuuden lisäämisessä. Maalausharjoitukset ovat perusperiaatteiltaan riittävän yksinkertaisia myös aloittelijoille. Valmennuksessa saat selkeät ohjeet harjoitusten tekemiseen. Sinun ei tarvitse olla taiteilija osallistuaksesi valmennukseen.
Korvaako valmennus lääketieteellisen hoidon?
Ei. Valmennus tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia ja sen tarkoitus on kasvattaa voimavaroja ja luovuutta. Voit käydä valmennuksen, vaikka sinulla olisi jokin psyykkinen tai fyysinen sairaus. Keskustele tarvittaessa sinua hoitavan tahon kanssa, jos epäilet, soveltuuko valmennus juuri sinulle. Valmennus ei korvaa lääketieteellistä hoitoa.
Olen terveydenhuollon, sosiaalihuollon tai muun alan ammattihenkilö ja haluaisin ohjata kurssia asiakkailleni. Miten toimin?
Tämä kurssi soveltuu myös ryhmämuotoiseen tekemiseen, jossa esimerkiksi terveydenhuollon tai sosiaalihuollon ammattilainen ohjaa tekemistä ryhmäläisilleen.

Jokainen ryhmäläinen tarvitsee oman lisenssinsä kurssiaineistoihin. Ota siksi yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen [email protected], niin voimme sopia asiasta.
MAALAA JA VOI HYVIN

Kurssin hinta: 179 €

Kun klikkaat painiketta, pääset antamaan tilaustietosi ja valitsemaan sinulle parhaan maksutavan.

Voit maksaa myös osamaksulla.